Prenosná mini fototlačiareň Izoxis 22272

Neohodnotené

RÝCHLOSŤ TLAČE - Termálna tlačiareň je veľmi rýchla v tlači, čo sa hodí najmä v miestach, kde je vyžadované okamžité generovanie dokumentov,

Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
9.7.2024
Možnosti doručenia
Kód: 8283
€19,81
Prenosná mini fototlačiareň Izoxis 22272
Neohodnotené
mini fototiskarna prenosna
Akcia Novinka Tip
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie do druhého dňa
na akúkoľvek adresu

Prenosná mini fototlačiareň na bloothut + 15 valčekov

 

  • RÝCHLOSŤ TLAČE - Termálna tlačiareň je veľmi rýchla v tlači, čo sa hodí najmä v miestach, kde je vyžadované okamžité generovanie dokumentov, textov (cheat sheetov) a fotografií z telefónu alebo tabletu. Priame termálne tlačiarne ponúkajú práve také výnimočné rýchlosti tlače.
  • MALÝ VEĽKOSŤ + MAČIČÍ DIZAJN - mini tlačiareň má kompaktné rozmery, vďaka čomu sa ľahko prenáša, používa a skladuje. Ľahko sa zmestí do kabelky, batohu alebo dokonca vrecka. Dizajn mačky osloví deti a tínedžerov.
  • ĽAHKÉ POUŽITIE - zariadenie sa ľahko používa a nevyžaduje zložitý tlačový softvér. Stačí si stiahnuť aplikáciu Fun Print alebo naskenovať QR kód priložený k návodu. Po stiahnutí aplikácie stačí zapnúť tlačiareň a pripojiť sa cez Bluetooth k telefónu alebo tabletu, názov tlačiarne je MX 06 – 5286. Aplikácia je k dispozícii v mnohých jazykoch, vrátane poľštiny.
  • 11 TLAČOVÝCH VALCOV SÚČASTÍ – sada obsahuje tiež 11 tlačových valčekov. Vydrží vám dlho. Prvá rola je už vložená do tlačiarne.
  • ŠPECIFIKÁCIA - farba: biela, modrá; materiál: plast; nabíjanie: USB-USB Type-C; tepelný: áno; rozmery: 11 x 7,8 x 3,7 cm; hmotnosť: 350 g; hmotnosť v balení: 477 g.

ŠPECIFIKÁCIA

farba: biela, modrá
materiál: plast
nabíjanie: USB-USB Type-C
tepelný: áno
rozmery: 11 x 7,8 x 3,7 cm
hmotnosť: 350 g
hmotnosť balenia: 477 g

ZAHRNUTÉ

tlačiareň
11 tlačových valcov

Termálne tlačiarne sú známe rýchlou tlačou, ktorá sa hodí najmä na miestach, kde je vyžadované okamžité generovanie fotografií, štítkov, vtipných emotikonov a pod. Priame termotlačiarne ponúkajú výnimočnú rýchlosť tlače.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: