Praktická striekačka na marinovanie mäsa + 3 ihly Ruhhy

Neohodnotené

Pripravovať si sami údeniny a obedové mäso je nielen módne, ale aj spôsob, ako jesť zdravšie. Nevyhnutným doplnkom je striekačka na mäso, s ktorou je príprava mäsa oveľa jednoduchšia.

Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
10.10.2024
Možnosti doručenia
Kód: 7789N78
€15,35 –48 % €7,85
Praktická striekačka na marinovanie mäsa + 3 ihly Ruhhy
Neohodnotené
injektor na maso 3 jehly Ruhhy
Akcia Novinka Tip
€15,35 –48 %
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie do druhého dňa
na akúkoľvek adresu

Praktický injektor na mäso + 3 ihly Ruhhy 23055

 

ODPORÚČAME PRE VÝROBU MASNÝCH VÝROBKOV – mäsový injektor pomáha pripraviť chutné a dobre korenené mäsové výrobky. Umožňuje vstrekovať mäso soľným nálevom, ktorý urýchli konzerváciu a rovnomerne ju osolí a taktiež umožňuje okoreniť mäso "zvnútra".
ZNOVU POUŽITEĽNÝ – ihly a striekačky na mäso je možné s úspechom použiť mnohokrát. Po skončení práce ich stačí umyť a osušiť a budú pripravené na ďalšie injekcie.
AŽ TRI RÔZNE IHLY V SADE – sada obsahuje nielen 50 ml injekčnú striekačku na šunku, ale aj tri ihly. Každá ihla je iná, čo zvyšuje možnosti použitia striekačky na mäso. Môžete nájsť ihlu s jedným otvorom, dvoma otvormi a piatimi otvormi.
GUMOVÉ TESNENIE – Injektor mäsa je tiež vybavený užitočným gumovým tesnením. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by marináda vytiekla, namiesto toho, aby sa dostala k mäsu na správnom mieste.
ŠPECIFIKÁCIA – materiál: plast + kov; kapacita: 50 ml; upevnenie ihly: luer; počet ihiel: 3; rozmery: 7,7 x 23 x 3,5 cm; hmotnosť: 0,092 kg; hmotnosť: 0,124 kg.

ŠPECIFIKÁCIA :

  • materiál: plast + kov
  • kapacita: 50 ml
  • zapínanie ihly: luer
  • počet ihiel: 3
  • rozmery: 7,7 x 23 x 3,5 cm
  • hmotnosť: 0,092 kg
  • hmotnosť: 0,124 kg

ZAHRNUTÉ:

  • striekačka
  • 3 ihly

Pripravovať si sami údeniny a obedové mäso je nielen módne, ale aj spôsob, ako jesť zdravšie. Nevyhnutným doplnkom je striekačka na mäso, s ktorou je príprava mäsa oveľa jednoduchšia. Vstrekovanie soli a korenia s marinádou uľahčuje nakladanie mäsa, zvyšuje jeho chuť a robí výrobky šťavnatejšími.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: