Manikúra 15 dielov čierna Soulima 23232

Neohodnotené

TUNGSTEN OCEĽ – má najlepšie vlastnosti zo všetkých druhov ocele. Vyznačuje sa vysokou životnosťou, je odolný proti oderu a otupeniu. Nepoškriabe sa ani nedeformuje.

Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
4.7.2024
Možnosti doručenia
Kód: 7789N74
€5,98
Manikúra 15 dielov čierna Soulima 23232
Neohodnotené
manikura cerna
Akcia Novinka Tip
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie do druhého dňa
na akúkoľvek adresu

Súprava na manikúru a pedikúru 15ks

 

 

  • TUNGSTEN OCEĽ – má najlepšie vlastnosti zo všetkých druhov ocele. Vyznačuje sa vysokou životnosťou, je odolný proti oderu a otupeniu. Nepoškriabe sa ani nedeformuje. Navyše je hypoalergénny, takže pri kontakte s pokožkou nespôsobuje alergie.
  • KOMPLETNÁ SADA PRE KAŽDÚ SITUÁCIU - sada sa skladá zo 16 prvkov. Puzdro + 15 nástrojov; na starostlivosť o ruky, nohy a tvár. Nižšie je uvedený podrobný zoznam nástrojov.
  • UNIVERZÁLNE POUŽITIE - ideálne ako do nechtového salónu, tak do pohodlia vášho domova. Svoje funkcie určite splní aj v ordináciách estetickej medicíny, krásy a SPA.
  • PÚZDRO - celá je umiestnená v elegantnom puzdre uzavretom na západku. Vnútri sú vyhradené miesta pre každý nástroj. Praktická sada vždy po ruke! Skvele sa hodí aj na cestovanie, nehrozí otvorenie alebo rozpadnutie.
  • ŠPECIFIKÁCIA - materiál príslušenstva: volfrámová oceľ; materiál puzdra: PU; rozmery puzdra (dĺžka/šírka/výška): 15,5/10/2cm; hmotnosť súpravy: 0,217kg; hmotnosť s obalom: 0,219 kg.

ŠPECIFIKÁCIA

Materiál príslušenstva: volfrámová oceľ
materiál puzdra: PU
rozmery puzdra (dĺžka/šírka/výška): 15,5/10/2cm
hmotnosť súpravy: 0,217 kg
hmotnosť s obalom: 0,219 kg

ZAHRNUTÉ

puzdro
pinzeta
brúska na kožičku
veľké nožnice na nechty
nožnice
klieštiky na kožičku
malý nôž na nechty
šikmý nôž na nechty
pilník na nechty
zastrihávač kožičky
čistiaci nôž 2x
škrabka x2
prístroj na odstránenie čiernych bodiek a hnisavých vyrážok
lyžička na čistenie uší

Nechtové doplnky sú vyrobené z najodolnejšieho materiálu, volfrámovej ocele. Má najlepšie vlastnosti zo všetkých druhov ocele. Vyznačuje sa vysokou životnosťou, je odolný proti oderu a otupeniu. Nepoškriabe sa ani nedeformuje. Navyše je hypoalergénny, takže pri kontakte s pokožkou nespôsobuje alergie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: